söndag 2 augusti 2009

Klippor,eld, vatten, och flygplan


Måndag till Onsdag var vi i Göteborg och Lysekil. Lysekil är alltid trevligt men mycket folk. Som tur var inte så mycket ute vid Stångehuvud. Det kryllade med segelbåtar och motorbåtar men vi hade det skönt på klipporna. I Göteborg var det inte roligt att köra men vi kom både in och ut utan poliseskort. Helena schoppade kläder och jag hittade en paddel på Kanotcentrum. Hade velat besöka Nautopp i Lysekil när vi var där men Helena var för trött efter klipporna.


I fredags var vi och grillade korv ute vid Timmernabben. Såg Skäggdopingar med ungar m.m. Dom var så trevliga och mysiga när dom dök och föräldrana tjattrade på dom. Så kom det ett par som vandrade och skulle tälta där, så dom fick vår sista ved. Roligt att kunna hjälpa andra.


I Lördags var Kajsa och jag och tog en runda bland öarna vid Kajak nu:s skärgård. Det var blåsigt på förmiddagen så vi tog inte så lång runda. Men ut till Tärnö och den lilla fyren. Träffade på lite trevliga människor som skulle på kajakkurs, några trevliga Danskar som skulle övernatta på någon ö. Många segelbåtar , det måste varit någon segelkurs, motorbåtar som skulle behöva gå på kurs, nej det var inte så farligt. Ett gäng scouter hadde läger.
Fin klipphällsviksparkeringsplats!.vid den lilla fyren på Tärnö


I dag söndag var vi på uppvisninga av radiostyrda flygplan, och det var roligt att se. Dom gjorde allamöjliga konster med dom. Vanliga loopingar, och flyga upp och ner och komma i fyll fart och så bara försvinna högt i det blå. Eller som här, stå stilla i luften i lodrätt.
En "motorseglare"(tror jag den hette) högt i det blå!1 kommentar:

  1. Bilderna är perfekta. skönt att veta att du gick in i en flyguppvisning. Jag gillar alltid att gå in i dessa flyguppvisningar och se plan som flyger i luften.

    Adam smith
    adam.smith402@yahoo.com
    nitrotek

    SvaraRadera