fredag 24 juli 2009

GotlandJoda vi kom till Gotland utan att behöva paddla. JAG såg bilar med kajaker på taket, bilar med kajakhållare, Kajakuthyrningsfirmor. Kajsa såg förutom dom snygga chaufförerna, även blommor och stenar. Jo det gjorde jag med, en väldigt trevlig och skön vecka. Favoritplatsen Gnisvärd, många strandhugg ner till Hoburgen. Härlig tältplats och solnergång. Sen uppåt och vilse en halv dag, ( inte ovanligt för oss som tycker om att köra där det ser roligt ut. ) Fårön och tälta i ösregn och åska. Kajsa sover så gott att hon inte märker något. Vandra längs med Digerhuyud och tillbaks igen. Ner till "fastlandet" igen och upptäcker nya oupptäckta vägar och platser.

En stormig natt, Kajsa sover så gott att han inte märker att tältet håller på att flyga bort! Sammanfattning mycket fornmimmen, blommor, raukar, natur, vandrande, lite kyrkor, lite ödekyrkor, lite vilse, lite Visby, mycket härligt.


Trötta och varma hattar tar sig ett dopp! Hälsningar Pontus.

1 kommentar:

  1. En kajak på tak hur kommer det sig var det paddel förbud? Er semester får mig att tänka på sången, med Jesus i tältet (båten) är jag trygg mitt i stormen.
    Att välja en annolunda väg är alltid rätt väg. Man kan väl välja efteråt vart man skulle.

    SvaraRadera