torsdag 16 april 2009

Stensö runt

I eftermiddag när det var så fint väder så fick jag för mig att ta en paddelrunda. I vid Tjärhovet igen så runt Stensö 11km. Lågvatten så alla stenarna och grunden mot Långviken låg och väntade på mig. Men jag kryssade mig emellan, så full fart mot udden. Det gick lagom höga vågor men det måste varit motströms också för vågorna rullade tillbaka! Tidvattenströmar!! jag är i England eller Wales och paddlar! Och här var det lite stenar och grund också, men jag surfar mig igenom. Passagen vid udden var det för grunt att komma igenom så jag fick runda lite till och här kommer jag nog igenom? Men det var lite för grunt så man fick ta paddeln på ena sidan kajaken och handen på andra och "skutta" sig över. Ja...ja...det är ju vår så man ska ju märka ut sitt revi! Följ dom gula markeringarna. Så hittade jag en liten vik att rasta vid och ta lite saft. Solen blänkte en sån fin solgata i vattendropparna längs med den svarta randen på kajaken. Ingen kamera med! ja jag hade glömt reservkläder och lite annat också men det behöver man väl inte tala om. Fint och skönt var det i alla fall. Så i motvinden tillbaka genom Stensö kanal ut vid långviken och genom grunden och förbi stenarna och så tillbaka. Hälsningar Pontus.

1 kommentar:

  1. Hej Pontus!
    Ja så är det i livet. Ibland går man på grund och då får man ta i. Och märken efter dig blev det. Ta väl hand om dig och din familj.
    Idag ska jag be för dig och Kajsa och alla era barn, att den smala vägen ska vara er väg. Och märkena ni gör ska hjälpa andra att hitta hem.

    brossan

    SvaraRadera