onsdag 23 juni 2010

Vågsurf

I går kväll var jag och provade på paddla eller hjälpte till med det, och i kväll var jag på medlemspaddlingen. Det var några nya från prova på paddlingen som kom igen och det var kul. Vi körde runt ut till slottet och till badplatsen vid kalmar sundsparken och där gick det härliga vågor. Jag fick en härlig surf, nosen låg i vågdalen och jag "red" på vågtoppen rätt långt. Härligt! Efter fikat paddlade några runt tjärhovet och gungade och surfade på vågorna! Höll på att krocka med en stor färja som skulle ut på tur. Dom "nya " skulle genast köpa egna kajaker. En härlig dag och nu ska vi åka till Gotland. Hälsningar Pontus.

tisdag 22 juni 2010

Över stock och sten

Mellan Söndagen och måndagen skulle kalmar kanotklubb paddla ut till Blåjungfrun från Öland och tillbaka på matten och jag fick lust att följa med. Men så blev det så blåsigt att vi paddlade ut i Misterhult istället.


Vi paddlade genom smala sund, och över stock och sten. I allafall dom andra JAG paddlade inte på några stenar! Jag kan hålla tungan rätt i mun!
( nej så enkelt var det inte, man måste ju markera sitt revir)


Vi övernattade på Brändö och jag tyckte att det är ju Kajsas och min ö eftersom vi brukar vara där och då på söndagen var det ju våran bröllopsdag!

Solnedgång.


Lunch på Örö- "bastuklubben"


Trafikstockning a la Stockholm!
Men genom skulle vi.


Full fart mot Klintemåla.
Jag ligger sist som vanligt!

När jag får lite bilder på mig också gör jag nog ett litet bildspel.
Glad midsommar önskar Pontus som tog vara på tillfället. "Carpe Diem"

lördag 19 juni 2010

Badväder.


I dag skulle jag paddla lite och det blev lite för det blåste alldeles för mycket nere vid sjön. Men surfa lite vid vågorna fick man allt göra tills familjen ville hem för det var för blåsigt och kallt. Men i sjön var det inte kallt. Hälsningar Pontus.






fredag 18 juni 2010

En paddelrunda

I dag tog jag en paddelrunda i Timmernabben Lövö runt. det var en solig och blåsig och fin och trevlig tur. Lite tungt i motvinden . Hälsningar pontus.