lördag 27 mars 2010

Ingen eskemåsväng bland isflaken!


Idag lördag åkte Pelle och jag ner till Ekenäs för där kunde man paddla! Härligt väder, lite dis, lite dimma, lite sol, lite blåst, lite is, mycket öppet vatten.
Vi drog i väg till sälarna men där var mycket is. Efter att suttit vid is kanten och guppat och njutit så paddlade vi på utsidan av öarna en bit, men vi såg inga sälar.
Sen måste man in bland isflaken vid viken till Karlsnäs. Där fastnade jag och hade behövt isbrytare, bogserlina, och....is dubbar hade jag så det var bara att kasa sig upp på isflaken så kom man över.

Ute på "öppet" vatten igen! Men det blev inga eskemåsvängar vid isflaken, jag är för gammal för det. Men det var lite frestande....men det får nog bli varmare först ca: 20: grader i vattnet! När vi sedan styrkte oss med en kaffetår innan hemfärden så såg vi sädersälan! Hälsningar Pontus som inte rollar bland isflaken!

1 kommentar:

  1. Trodde kajaken skulle gå sönder när man paddlar upp på isflak... Den borde ju repas i alla fall. Men att du inte rollade var ju lite dåligt. ;D Nä skämt åsido, mamma hade blivit galen. (Med ett ä istället för a, skåning som hon är) :P

    SvaraRadera