torsdag 31 december 2009

Gott nytt år!

Hej kära vänner! Jag börjar där jag slutade sist, med snön som kom till sist! (Eller först! före julen) Ett par bilder hemifrån.


Nyårsafton, alltså i dag åkte vi ut till Lotsutkiken och fikade frukost i bilen. Kallt -10 g. minst och vi konstanterade att det måste vara varmare i vattnet för där är det bara noll gradigt!? Men ingen kände för att hoppa i och känna efter! Där var många och olika fåglar som låg och värmde sig.







Så kom en rovfågel eller Havsörn och skrämde upp dom.


Efter soluppgången åkte vi till Mariakoret i Heliga korsets kyrka och firade morron mässa.
Gott nytt år önskar jag er och önskar det själv. Hälsningar Pontus.

onsdag 16 december 2009

Äntligen paddelväder!!

Vilken härlig dag! Det var bara att dra till Ljungnäs och paddla. Det var så fint att man ville bara gå omkring och fotografera istället!
Men man fick ge sig av på en liten paddeltur också. Det var lätt att sätta kajaken på snön och den lilla isen som låg vid stranden, och så kasade man ner i sjön!


Till havs, till havs, snön föll så fint lungt, lite småis, dimma, och lite grund men inga som jag fastnade på för en gångs skull.

Sen i land var det bara att ta sats och kasa upp på isen, snön, och man var på land. Men när man väl klev upp så började kajaken att kasa bakåt ner i sjön! Snabbt av så man inte skulle "hamna i sjön".


Så det obligatoriska kaffet innan man åker hem, och lyckades komma loss med bilen på den oplogade vägen.



Hälsningar Pontus.